Novosti

Akcije

DOSTAVA

Način in strošek dostave in obdelave naročila

Za spletna naročila nad 99 € je dostava brezplačna*. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije in DPD , ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem DPD-ja po telefonu.

*Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 1,10 €.

Paket gre od nas še isti dan

Artikli, naročeni na superhisa.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Našemu logističnemu centru v Ljubljani posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Če so artikli na zalogi v našem centralnem skladišču, gredo na pot običajno še isti dan.

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Brezplačna dostava velja za klasično dostavo, posebna dostava pa se obračuna po spodaj veljavnem ceniku. V primeru, da poleg artikla z brezplačno dostavo naročite še druge artikle in izberete odpremo naročila hkrati, je dostava še vedno brezplačna. Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 1,10 €.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Za artikle, kateri ni na zalogi ali rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. V kolikor vas zanima njegova dobavljivost, pri artiklu nas kontaktirajte na e-pošto info@superhisa.si . Ko bo artikel ponovno dobavljiv, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte.

Če boste nekaj dni odsotni, lahko v košarici med opombe napišete tudi željeni datum odpreme vašega paketa. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne bo poslan na vaš navedeni naslov.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Datum dostave preko DPD-ja pa ob oddaji spletnega naročila izberete in označite vi. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 030 632 269 ali pošljite elektronsko pošto na info@superhisa.si.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

Če vam je paket dostavil DPD in ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@superhisa.si ali po telefonu na številko 030 632 269. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikle, DPD nalepke in pa opis poškodbe. Z referentom se lahko dogovorite tudi za prevzem poškodovanega paketa na vašem naslovu.

Paketna distribucija po Sloveniji - DPD CLASSIC (Slovenija)

Vaše prednosti: 

● Dostava naslednji delovni dan (najpogosteje)

● Trije poskusi dostave

● Sledljivost paketa (www.dpd.si)

DPD CLASSIC (Slovenija) 

Področje 

do 2 kg 

do 5 kg 

do 10 kg 

do 15 kg 

do 20 kg 

do 25 kg 

do 31,5 kg 

Slovenija 

3,55 €

4,35 €

5,30 €

6,25 €

7,20 €

8,40 €

9,20 €

Paketna distribucija po Sloveniji - POŠTA SLOVENIJE (Slovenija)
Vaše prednosti: 

● Dostava naslednji delovni dan (najpogosteje, če je paket oddan do 12:00Ure)

● *Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 1,10 €.

paket 

do 2 kg 

4,37 €

3,5820 €

nad 2 kg do 5 kg 

5,37 €

4,4016 €

nad 5 kg do 10 kg 

6,53 €

5,3525 €

nad 10 kg do 15 kg 

7,69 €

6,3033 €

nad 15 kg do 20 kg 

8,85 €

7,2541 €

nad 20 kg do 25 kg 

10,37 €

8,5000 €

nad 25 kg do 30 kg 

11,81 €

9,6803 €

nad 30 kg do 40 kg 

13,85 €

11,3525 €

nad 40 kg do 50 kg 

16,17 €

13,2541 €

OPOMBE:

*Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 1,10 €.

Ne odgovarjamo za morebitne spremembe cen ali dodatnih stroškov poštnih ponudnikov. Cene so samo za informativni vpogled, vsi ceniki so preneseni iz strani poštnih ponudnikov (DPD ter Pošte Slovenije)

Prodajalec ima pravico zaračunati dodatne stroške pri pošiljanju paketa, kateri so nastali pri zaščitni embalaži (primer: zaščitna obložena kuverta, zaščitna obložena škatla,...)Superhisa.si na Instagramu